Skip to main content

Archieven: Regions

Region news and reviews

Centraal Noord Sri Lanka

De Noord Centrale regio van Sri Lanka is rijk aan historie en natuurschoon en mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een rondreis in Sri Lanka, want het gebied herbergt een groot aantal fascinerende culturele bezienswaardigheden.

Polonnaruwa 

Een van de meest opvallende is de oude stad Polonnaruwa, die van de 11e tot de 13e eeuw de hoofdstad van Sri Lanka was. Deze UNESCO-werelderfgoedlocatie herbergt een aantal goed bewaarde ruïnes, waaronder de indrukwekkende Gal Vihara-rotstempel met vier kolossale Boeddhabeelden die uit graniet zijn gehouwen.

Anaradhapura 

Ook Anuradhapura is een voormalige hoofdstad van Sri Lanka,. De stad beklede deze functie tussen de 4de en 11de eeuw Christus. Tegenwoordig zijn hier veel oude ruïnes en tempels, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, naast de Siri Maha Bodhi, de oudste levende boom ter wereld die in de geschiedenis terug te vinden is. Anuradhapura herbergt ook een van de hoogste stoepa’s ter wereld, de Jetavanaramaya. Op de top heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Ruïnsteden, kloosters en natuur 

minneriya sri lanka natuur

Mihintale is een belangrijke plaats voor boeddhisten, omdat van Mihintale wordt aangenomen dat het de plaats is waar het boeddhisme in de derde eeuw voor Christus in Sri Lanka werd geïntroduceerd. Ook hier herinneren veel oude ruïnes en tempels aan deze periode.

Het oude klooster van Ritigala ligt een bijzonder natuurreservaat en is vooral populair bij wandelaars.  De plaats staat ook bekend om zijn geneeskrachtige planten en kruiden.

Naast ruïnesteden en tempels ligt ook het Wasgamuwa National Park in dit gedeelte. Dit nationale park is de thuisbasis van vele wilde dieren, waaronder olifanten, luipaarden, luiaardberen en vele soorten vogels. Een safari behoort hier zeker tot de mogelijkheden om van de schoonheid en de natuurlijke landschappen van het park te genieten. In de nabij gelegen dorpen is het leuk om een kijkje te nemen in de traditionele manier van leven van de lokale bevolking. Naast Wasgamuwa National park is het ook mogelijk om in het Kaudulla National Park en het Minneriya National park op safari te gaan.

Alle Tours in Centraal Noord Sri Lanka

Rondreis erfgoed van Sri Lanka - 5 dagen


Prijs vanaf € 499. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
In de Indische oceaan ligt het eiland Sri Lanka met zijn rijke verleden. Oude boeddhistische en hindoeïstische rijken zorgen voor enkele van de meest indrukwekkendste beschavingen van deze regio. Tijdens deze korte rondreis langs het culturele erfgoed van Sri[...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka cultuur en strand - 8 dagen


Prijs vanaf € 739. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je bezienswaardigheden en strand met elkaar wilt combineren is deze rondreis een perfecte combinatie. In vier dagen zie je veel hoogtepunten van dit veelzijdige land. Geniet van de groene natuur bij de theeplantages, het centrum van de religie en ga terug [...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka inclusief het onontdekte noorden van Sri Lanka - 15 dagen


Prijs vanaf € 1369. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Sri Lanka is een klein eiland, maar kent een enorme variatie aan natuur en cultuur. Van indrukwekkende pagodes, tempels, rotsen en eeuwenoude koningssteden tot kilometerslange zandstranden en het nog niet zo lang geleden opengestelde noorden van Sri Lanka, de [...]
Alle tour info

Lees verder

Oost Sri Lanka

De oostelijke regio van Sri Lanka is een boeiende bestemming met een breed scala aan attracties en ervaringen. Deze regio herbergt een rijke mix van culturen en religies, evenals een fascinerende geschiedenis die wordt weerspiegeld in de oude ruïnes en archeologische vindplaatsen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of culturele onderdompeling, het oosten van Sri Lanka heeft zeker iets te bieden dat bij jouw interesses past.

STRANDEN OOST SRI LANKA

Een van de belangrijkste trekpleisters van het oosten is de adembenemende kustlijn, waar enkele van de mooiste stranden van Sri Lanka te vinden zijn. De stranden in de regio zijn minder ontwikkeld en minder druk dan die in het westen, waardoor ze ideaal zijn voor reizigers die op zoek zijn naar een rustigere en meer afgelegen strandervaring. Populaire stranden in het oosten zijn Pasikudah, Kalkudah en Arugam Bay, dat bekend staat om zijn surfmogelijkheden van wereldklasse.

CULTUUR EN NATUUR OOST SRI LANKA

Naast de stranden herbergt het oosten van Sri Lanka een aantal fascinerende culturele bezienswaardigheden. Een niet te missen culturele plek in het oosten is de Koneswaram-tempel in Trincomalee. Deze hindoetempel is een van de belangrijkste bedevaartsoorden in Sri Lanka en is opgedragen aan Lord Shiva. Het tempelcomplex is gelegen op een rotsachtig voorgebergte met uitzicht op de oceaan en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende kustlijn.

Het oosten van Sri Lanka herbergt ook een bijzonder nationale park, het Kumana National Park, die bezoekers de mogelijkheid bieden om een ​​breed scala aan flora en fauna te zien. Ten slotte staat het oosten van Sri Lanka bekend om zijn heerlijke keuken, die een mix is ​​van Tamil, moslim en Singalese invloeden.

Kortom, het oosten van Sri Lanka is een prachtige bestemming die bezoekers een schat aan attracties en ervaringen biedt. Van de prachtige stranden tot de oude ruïnes, van een natuurreservaat tot de heerlijke keuken, deze regio zal zeker de harten veroveren van reizigers die op zoek zijn naar een meeslepende en onvergetelijke Sri Lankaanse ervaring.

Alle Tours in Oost Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka compleet - 15 dagen


Prijs vanaf € 1448. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de N[...]
Alle tour info

Lees verder

Noord Sri Lanka

Locaties:

Het toerisme in Noord Sri Lanka is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, vooral sinds het einde van de burgeroorlog in 2009. De regio, die ooit als verboden terrein voor bezoekers werd beschouwd vanwege het conflict, is nu een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een unieke culturele en historische ervaring.

Oorlog Sri Lanka 

Meer dan 20 jaar lang was het gebied niet toegankelijk door de vele burgeroorlogen. De Tamil Tijgers die hier een hevige strijd voerden en het gebied eigen hadden gemaakt zorgden ervoor dat je het gebied niet in kon.  

Ondanks het einde van de burgeroorlog in 2009 blijven de littekens van het conflict in de regio zichtbaar. Veel gebouwen en infrastructuur zijn tijdens de oorlog verwoest en moeten nog volledig worden herbouwd, terwijl het gebied ook aanzienlijke economische verliezen leed. De meerderheid van de bevolking in de regio zijn Tamils, die zich lange tijd gediscrimineerd hebben gevoeld door de Sri Lankaanse regering.

Toerisme Sri Lanka 

jaffna
jaffna

De afgelopen jaren zijn er echter inspanningen geleverd om de regio Noord-Sri Lanka weer op te bouwen en te ontwikkelen. De regering heeft verschillende ontwikkelingsprogramma’s gelanceerd om de economie te stimuleren en banen te creëren, terwijl internationale hulporganisaties ook een cruciale rol hebben gespeeld bij het verlenen van hulp en ondersteuning aan de regio. De regering heeft ook enige vooruitgang geboekt bij het aanpakken van de problemen van de Tamil-minderheid, waaronder taalrechten en landteruggave.

De regio herbergt ook veel belangrijke culturele en historische bezienswaardigheden, waaronder de oude stad Jaffna, die eeuwenlang een centrum van de Tamil-cultuur en -leer was. Er zijn ook verschillende hindoetempels en andere religieuze plaatsen die bezoekers van over de hele wereld trekken. De prachtige stranden en natuurlijke landschappen van de regio maken het ook een aantrekkelijke bestemming voor toeristen.

Elephant Pass 

Ook in het noorden is de Elephant Pass, een belangrijke route die de toegang regelt van het vaste land tot het schiereiland Jaffna. Deze pass wordt daarom ook wel de “Gateway to Jaffna” genoemd. Op de weg vind je ook een oorlogsmonument die herinnert aan de strijd die hier gewoed heeft.

Ondanks de uitdagingen waarmee de regio wordt geconfronteerd, heerst er hoop en optimisme onder veel mensen in Noord-Sri Lanka. De regio heeft een enorm potentieel voor groei en ontwikkeling, en veel mensen werken hard om een ​​betere toekomst voor zichzelf en hun gemeenschappen op te bouwen. Met voortdurende steun van de overheid en internationale organisaties heeft Noord-Sri Lanka het potentieel om een ​​bloeiende en welvarende regio te worden, waar alle mensen in vrede en harmonie kunnen leven.

Alle Tours in Noord Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka inclusief het onontdekte noorden van Sri Lanka - 15 dagen


Prijs vanaf € 1369. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Sri Lanka is een klein eiland, maar kent een enorme variatie aan natuur en cultuur. Van indrukwekkende pagodes, tempels, rotsen en eeuwenoude koningssteden tot kilometerslange zandstranden en het nog niet zo lang geleden opengestelde noorden van Sri Lanka, de [...]
Alle tour info

Lees verder

Centraal Sri Lanka

Centraal Sri Lanka

pidurangala rock
horton plains

Het centraal gelegen deel van Sri Lanka kenmerkt zich door een indrukwekkend heuvellandschap, een bergketen en talloze theeplantages. De hoger gelegen plaatsen Kandy en Nuwara Eliya zijn absoluut een bezoek waard en met name de talloze vergezichten die je hier hebt zul je niet snel vergeten. 

Het centrale is ook zeer populair vanwege het rijke culturele erfgoed, met name de bijzondere tempels en de verschillende heilige plaatsen. 

Cultuur Centraal Sri Lanka

dambulla grottempel

De historische stad Kandy is de thuisbasis van de Tempel of the Tooth (Tempel van de Tand), en is daarom een van de meest heilige boeddhistische plaatsen ter wereld. Hier ligt de linker boventand van Boeddha. Door de prachtige ligging aan het meer van Kandy is deze tempel een absolute must om te bezoeken. Culturele dansvoorstellingen, de botanische tuin van Peradeniya en de kruidentuinen maken van Kandy een zeer gevarieerde bestemming. 

Ook in Dambulla bevindt zich een beroemde tempel, een indrukwekkende tempel uitgehouwen in de rotsen en gebouwd in de eerste eeuw voor Christus. De tempel is verfraaid met 153 boeddhabeelden en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Bij de ingang staat een enorme gouden Boeddha.

De Adam’s Peak is ook een belangrijk bedevaartsoord voor boeddhisten, hindoes en moslims, die geloven dat de voetafdrukvormige holte bovenaan het kenmerk is van een goddelijk wezen.

Natuur Centraal Sri Lanka 

Ook qua natuur is centraal Sri Lanka zeer gevarieerd. Naast de vele natuurparken zijn er ook prachtige parels met pure natuur en berglandschappen. Het hoger gelegen Nuwara Eliya staat bekend om zijn prachtige landschappen met theeplantages en watervallen. Ook de temperatuur is hier aangenaam koel. Hierom heeft het de bijnaam ” Klein Engeland”  gekregen. Ook de Knuckles Mountain Range, zijn de moeite waard, een adembenemende bergketen met mogelijkheden om te hiken en dieren in het wild te spotten. 

Alle Tours in Centraal Sri Lanka

Rondreis erfgoed van Sri Lanka - 5 dagen


Prijs vanaf € 499. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
In de Indische oceaan ligt het eiland Sri Lanka met zijn rijke verleden. Oude boeddhistische en hindoeïstische rijken zorgen voor enkele van de meest indrukwekkendste beschavingen van deze regio. Tijdens deze korte rondreis langs het culturele erfgoed van Sri[...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka cultuur en strand - 8 dagen


Prijs vanaf € 739. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je bezienswaardigheden en strand met elkaar wilt combineren is deze rondreis een perfecte combinatie. In vier dagen zie je veel hoogtepunten van dit veelzijdige land. Geniet van de groene natuur bij de theeplantages, het centrum van de religie en ga terug [...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka cultuur en safari - 8 dagen


Prijs vanaf € 793. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je niet kunt kiezen en toch veel wilt zien op Sri Lanka, dan is deze achtdaagse reis perfect. Een super combinatie van historie, cultuur en religie, prachtige natuur en wilde dieren en na afloop nog even heerlijk genieten op het geweldige strand van Sri La[...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka inclusief het onontdekte noorden van Sri Lanka - 15 dagen


Prijs vanaf € 1369. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Sri Lanka is een klein eiland, maar kent een enorme variatie aan natuur en cultuur. Van indrukwekkende pagodes, tempels, rotsen en eeuwenoude koningssteden tot kilometerslange zandstranden en het nog niet zo lang geleden opengestelde noorden van Sri Lanka, de [...]
Alle tour info

Lees verder

Zuid Sri Lanka

Zuid Sri Lanka 

De zuidkust van Sri Lanka staat bekend om haar witte zandstranden, helderblauwe water en prachtige koraalriffen. Een geweldig gebied waar je kan zwemmen, snorkelen, duiken en diverse andere watersporten kunt beoefenen.
Vanuit Mirissa is het ook mogelijk om een excursie te boeken waarbij je walvissen gaat spotten. Of maak een boottocht om de nabij gelegen grotten en stranden te ontdekken.  Diverse authentieke vissersdorpjes als Kogalla, Unawatuna en Hikkaduwa hebben een unieke sfeer en ook de beroemde paalvissers vind je hier. De talloze restaurants en bars maken van Zuid Sri Lanka een geliefde strandbestemming.

Cultuur Zuid Sri Lanka 

galle
Naast strand zijn er ook nog enkele culturele bezienswaardigheden. De historische stad Galle staat bekend om zijn koloniale architectuur met een Nederlands en Portugees tintje, waaronder het Galle Fort, de dijken en een Nederlandse begraafplaats.
In Dickwella vind je het grootste zittende Boeddhabeeld van Sri Lanka met een hoogte van ruim 50 meter. Tissamaharama, oorspronkelijk de hoofdstad van het zuidelijke koninkrijk Ruhuna in de derde eeuw voor Christus, is een eeuwenoud stadje. Hier staat het vier na grootste tempelcomplex van Sri Lanka en een van de grootste stoepa’s van het land. Tegenwoordig is het stadje vooral populair als startpunt voor een bezoek aan het Yale National Park.

Natuur Zuid Sri Lanka 

Natuur ontbreekt ook niet in het zuiden van Sri Lanka. Bij Kogalla vind je indrukwekkende mangrovebossen en bij Tissamaharama het Tissamaharama Lake. Het meer is weliswaar gecreëerd door mensen om de rijstvelden van water te voorzien, maar als je hier loopt, heb je het gevoel dat je je in een schilderij waant. Het meer is omringd door hoge bomen die vol hangen met enorme vleerhonden. Ook vliegen er allerlei soorten vogels. Het water van het meer weerspiegelt de blauwe lucht en in de verte zie je de prachtige bergen van het Yale National Park. 

Alle Tours in Zuid Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka cultuur en safari - 8 dagen


Prijs vanaf € 793. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je niet kunt kiezen en toch veel wilt zien op Sri Lanka, dan is deze achtdaagse reis perfect. Een super combinatie van historie, cultuur en religie, prachtige natuur en wilde dieren en na afloop nog even heerlijk genieten op het geweldige strand van Sri La[...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka compleet - 15 dagen


Prijs vanaf € 1448. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de N[...]
Alle tour info

Lees verder

West Sri Lanka

West Sri Lanka is een populaire toeristenbestemming die een verscheidenheid aan attracties en activiteiten biedt waar bezoekers van kunnen genieten¸ vanwege de prachtige stranden, het rijke culturele erfgoed en de natuurlijke schoonheid.

STRANDEN WEST SRI LANKA

De westkust van Sri Lanka heeft veel mooie stranden, waaronder Negombo, Mount Lavinia, Wadduwa, Kalpitiya en Beruwela. Deze stranden bieden mogelijkheden om te zwemmen, zonnebaden, (kite)surfen en andere watersporten.

Naast de prachtige stranden zijn er in het westen van Sri Lanka ook diverse historische en culturele bezienswaardigheden, zoals de hoofdstad van Sri Lanka: Colombo met diverse tempels, het National museum en de Onafhankelijkheidsherdenkingshal.

NATUUR WEST SRI LANKA

De natuur in het westen van Sri Lanka ontbreekt ook niet met het prachtige wildpark Wilpattu National Park. Het park staat bekend om zijn dichte bossen, grote meren en een overvloed aan dieren in het wild. Het is het grootste en een van de oudste nationale parken van Sri Lanka. Het park herbergt een breed scala aan diersoorten, waaronder luipaarden, luiaardberen, olifanten, waterbuffels, gevlekte herten, sambarherten en krokodillen. Het is ook een paradijs voor vogelaars, met meer dan 200 vogelsoorten. Een van de unieke kenmerken van Wilpattu is de aanwezigheid van “villus”, dit zijn natuurlijke ondiepe meren die belangrijke leefgebieden vormen voor vele soorten dieren in het wild. Bezoekers kunnen jeepsafari’s maken om het park te verkennen en wilde dieren in hun natuurlijke habitat te spotten.

Naast de natuurlijke schoonheid en het culturele erfgoed staat het westen van Sri Lanka ook bekend om zijn keuken. De Sri Lankaanse keuken is een mix van Indiase, Portugese, Nederlandse en Britse smaken, en het westen staat bekend om zijn heerlijke visgerechten.

Het westen van Sri Lanka heeft een tropisch klimaat, met temperaturen die het hele jaar door gemiddeld tussen de 25°C en 30°C liggen. De beste tijd om te bezoeken is tussen december en maart, wanneer het weer droog en zonnig is. Maar zelfs tijdens het moessonseizoen heeft de regio zijn eigen charme, ondanks de soms hevige onweersbuien.

WEST SRI LANKA

Het westen van Sri Lanka is dus een must visit voor iedereen die het beste wil ervaren van wat Sri Lanka te bieden heeft door de unieke combinatie van strand, cultuur en natuur.

Alle Tours in West Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka cultuur en strand - 8 dagen


Prijs vanaf € 739. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je bezienswaardigheden en strand met elkaar wilt combineren is deze rondreis een perfecte combinatie. In vier dagen zie je veel hoogtepunten van dit veelzijdige land. Geniet van de groene natuur bij de theeplantages, het centrum van de religie en ga terug [...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka compleet - 15 dagen


Prijs vanaf € 1448. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de N[...]
Alle tour info

Lees verder

Centraal Zuid Sri Lanka

CENTRAAL ZUID SRI LANKA

Het zuidelijke gedeelte van centraal Sri Lanka is een prachtige regio met gevarieerde landschappen en een rijk cultureel erfgoed. In dit gedeelte vind je de steden als Ratnapura, Nuwara Eliya en Ella maar ook indrukwekkende nationale parken en natuurgebieden als het Yale National Park, Udawalawe National Park, Horton Plains en het Sinharaja Regenwoud. Haputale en Badulla zijn kleine steden in de heuvels met mooie uitzichten en bezienswaardigheden zoals de Dunhinda-watervallen en de Diyaluma-watervallen.

TREIN SRI LANKA

In dit gedeelte kan je de mooiste treinreis in Sri Lanka gaan maken, van Kandy naar Ella. Als je het gehele traject doet, ben je ongeveer 7 uur onderweg, maar je kan ook een gedeelte van de treinreis maken, van Kandy naar Nuwara Eliya of van Nuwara Eliya naar Ella. De treinreis gaat langs groene heuvels, theeplantages, watervallen en door kleine dorpjes waar regelmatig wordt gestopt, hier zal de lokale bevolking diverse goederen proberen te verkopen. 

LANDSCHAP ZUID SRI LANKA

Deze regio heeft een zeer gevarieerd landschap. Nuwara Eliya is een heuvelstation dat bekend staat om zijn theeplantages en het koele klimaat, terwijl Ella een populaire wandelbestemming is met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en watervallen. Het Horton Plains National Park is een beschermd gebied met een bergachtig grasland en een nevelwoud. Dit park heeft een rijke biodiversiteit en veel soorten dieren die hier leven zijn endemisch. Een letterlijk hoogtepunt is dan ook World’s End. Deze plek geeft een waanzinnig panoramisch uitzicht over de laaggelegen vlaktes en bij helder weer kun je zelfs de kust zien. Het Sinharaja Rainforest is een tropisch regenwoud in een van de laatst overgebleven oerbossen in Sri Lanka. Sinds 1988 staat dit regenwoud op de werelderfgoedlijst van Unesco. Sinharaja staat bekend om zijn rijke biodiversiteit, want hier leeft meer dan 50 % van de in Sri Lanka endemische verklaarde zoogdieren, vlinders en vogels. Vanwege het belang hiervan, kan je het park alleen bezoek met een vergunning en een officieel erkende gids.

SAFARI SRI LANKA

Ook zijn er in dit zuidelijk gedeelte twee belangrijke nationale parken waar je op safari kunt: Yala National Park en het Udawalawe National Park.
Het Yala National Park is verdeeld in vijf blokken, waarvan er twee open zijn voor het publiek. Het park is vooral bekend om zijn populatie Sri Lankaanse luipaarden, een van de grootste luipaardondersoorten ter wereld, maar het Yala National Park heeft ook een hoge dichtheid aan Aziatische olifanten, luiaardberen en verschillende soorten herten, evenals een grote verscheidenheid aan vogels.

Het Udawalawe National Park herbergt een breed scala aan flora en fauna, waaronder Aziatische olifanten, die de belangrijkste attractie van het park zijn. In het park zijn diverse observatieplatformen en torens beschikbaar om vogels en andere wilde dieren te spotten. Naast het natuurreservaat heeft Udawalawe verschillende andere bezienswaardigheden, waaronder de Udawalawe Dam en het Udawalawe Elephant Transit Home. Het Elephant Transit Home is een opvangcentrum voor verweesde olifantenkalveren die uit verschillende delen van Sri Lanka worden opgevangen. Na de opvang en het aansterken worden de olifanten weer terug geplaatst in de natuur.

Alle Tours in Centraal Zuid Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka cultuur en safari - 8 dagen


Prijs vanaf € 793. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je niet kunt kiezen en toch veel wilt zien op Sri Lanka, dan is deze achtdaagse reis perfect. Een super combinatie van historie, cultuur en religie, prachtige natuur en wilde dieren en na afloop nog even heerlijk genieten op het geweldige strand van Sri La[...]
Alle tour info

Rondreis Sri Lanka compleet - 15 dagen


Prijs vanaf € 1448. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de N[...]
Alle tour info

Lees verder