Skip to main content
 

Safari Sri Lanka

Sri Lanka is één van de meest afwisselende landen van Azië qua cultuur en natuur, maar ook qua safari is Sri Lanka een wereldse bestemming. 

Safari in Sri Lanka

Vanuit een luxe jeep, gespannen, rondkijkend of je de wilde dieren ziet. Het is een avontuur op zich, want ga je de wilde dieren zien, de olifanten of misschien zelf een luipaard, het maakt eigenlijk niet uit, want de natuur is ook al prachtig, maar het is een parel als je nou net die geluksvogel bent om bijzondere dieren te zien, want het is namelijk geen dierentuin waar je de garantie hebt dat je ze kan spotten.

Nationale parken Sri Lanka

Sri Lanka is een van de beste plekken in Azië om wilde dieren te zien, want met 22 Nationale Parken is er altijd wel een park in de buurt. 

De grootste wildparken in Sri Lanka zijn Wilpattu en het Yala National Park. Het Minneriya National Park en Kaudulla National Park staan met elkaar in verbinding en staan erom bekend dat je hele grote aantallen olifanten bij elkaar kunt zien.  In het kleinere Udawalawe National park zul je ook veel olifanten zien. En in Bundala National Park en het Kumana National Park in het zuiden van Sri Lanka, zul je veel vogels kunnen zien.

Rondreis Sri Lanka cultuur en safari - 8 dagen


Regio's:
Centraal
Centraal zuid
Zuid

Prijs vanaf € 793. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je niet kunt kiezen en toch veel wilt zien op Sri Lanka, dan is deze achtdaagse reis perfect. Een super combinatie van historie, cultuur en religie, prachtige natuur en wilde dieren en na afloop nog even heerlijk genieten op het geweldige strand van Sri Lanka.

Hoogtepunten rondreis Sri Lanka cultuur & safari


Rondreis Sri Lanka compleet - 15 dagen


Regio's:
Centraal zuid
Oost
West
Zuid

Prijs vanaf € 1448. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de Nationale Parken in Sri Lanka.
Lees verder