Skip to main content

Over mij

Hallo vakantieliefhebber, welkom bij Veelzijdig Sri Lanka. 

Mijn naam is Erica Dankmeijer en ik heb een enorm grote liefde voor Azië en speciaal voor Sri Lanka.

De wereld ligt weer binnen handbereik! Met Veelzijdig Sri Lanka neem ik je graag mee naar dit fascinerende land in Azië, Sri Lanka. 

Vakantie is speciaal en moet leuk zijn, daarom selecteer ik speciale accommodaties op bijzondere plekken die een onuitwisbare indruk bij je achter zullen laten en waar ik meestal uit persoonlijke ervaring over kan vertellen.

Mijn ervaring is gestart in 1989 met de toeristische opleiding van Schoevers om daarna via de ANWB, reisafdeling van Rabobank IJsselstein en later Wijk bij Duurstede, te mogen beginnen als mobiele reisadviseur van Star Travel. Kroon op mijn werk was de benoeming van “beste mobiele reisadviseur” in 2002 en op 4 januari 2003 de opening van mijn eigen Reisbureau, Reisbureau Acire met in 2010 de uitbreiding met Delta Holidays. Via deze website had ik diverse landen in Azië (India, Vietnam, Sri Lanka, Cambodja, Laos, Nepal Malediven en de Filipijnen), die ik nu ga uitsplitsen. Elk land krijgt zijn eigen website en dit is de website voor Sri Lanka. 

En daarom mag ik nu toch trots zeggen dat ik ruim 30 jaar ervaring heb in de reisbranche, want daarvoor ben ik met mijn ouders heel regelmatig op reis geweest, het zit dus al van jongs af aan in het bloed!

Sri Lanka heeft mijn hart gestolen. Het was mijn eerste verre reis buiten Europa zonder mijn ouders en toen ik na drie weken naar huis moest, stond ik te huilen op de luchthaven, ik wilde nog niet naar huis. 

Ik heb toen de belangrijkste highlights gezien: Negombo, Pinnawala, Kandy, Polonnaruwa, Nuwara Eliya, Peradeniya, Dambulla, Galle en een aantal heerlijke stranden.

In april 2023 ben ik weer terug geweest, deze keer samen met mijn zoon Roan (2008) en het was weer thuis komen.

Ook deze keer een bezoek aan Anuradhapura, Mihintale, Trincomalee, Ella en 3 x op safari in Wilpattu, Kaudulla en Yala. Ook deze keer de fantastische treintreis tussen Kandy en Nanu Oya gemaakt. Ik heb deze reis ook gecombineerd met de Malediven, aan het begin! Ja aan het begin, een heerlijk begin, waar ik rustig kon bijkomen van de lange reis, de jetlag en de temperatuur. De Malediven zijn heerlijke eilanden waar je weinig kan, dus heerlijk kan uitrusten voordat je aan een geweldige rondreis begint. 

Met Veelzijdig Sri Lanka wil ik je graag ontzorgen en ben ik in staat om samen met mijn agenten op locatie een mooie reis samen te stellen naar jouw wens en interesses. Laat me weten wat je wilt zien, wat je leuk vindt en wat je te besteden heeft, dan ga ik jouw wens omzetten in een geweldige droomreis!

Ik ben op diverse mogelijkheden te bereiken:

Email: srilanka@veelzijdigazie.nl
WhatsApp/mobiel: 06-201 22 649

Kom ook eens kijken op mijn andere websites:

Tot gauw! Hartelijke groet, 

Erica Dankmeijer