Skip to main content

Actief Sri Lanka

Een actieve vakantie in Sri Lanka staat in het teken van hiken, raften en surfen gecombineerd met de indrukwekkende cultuur en de prachtige natuur die het land rijk is. Er zijn weinig landen die zo veelzijdig zijn op zo’n relatief kleine oppervlakte. Het voormalige Ceylon, zo groot als de Benelux, heeft talloze mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ontdek Sri Lanka tijdens deze actieve rondreis ervaar en ontdek je dit schitterende eiland in Zuid-Azië. Deze rondreizen hebben een uitgebreid reisprogramma waarbij heel veel is inbegrepen.

Hoe leuk is het als je cultuur met actie kunt combineren? Je ontdekt de schitterende stranden waar diverse actieve mogelijkheden zijn, een must do is de treinrit van Kandy naar Ella, waar je actief combineert met natuur en Sigiriya met de Lion Rock en Pidurangala waar je actief combineert met cultuur. In Sinharaja, een prachtig regenwoud combineer je actief ook met natuur. En in een van de nationale parken, YalaUdawalawe, of Wilpattu combineer je actief met dieren, want zal je dat luipaard zien?

Arugam Bay

Rondreis Sri Lanka cultuur en strand - 8 dagen


Regio's:
Centraal
Centraal noord
West

Prijs vanaf € 739. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Als je bezienswaardigheden en strand met elkaar wilt combineren is deze rondreis een perfecte combinatie. In vier dagen zie je veel hoogtepunten van dit veelzijdige land. Geniet van de groene natuur bij de theeplantages, het centrum van de religie en ga terug in de tijd en ontdek de historische bezienswaardigheden en sluit af op de witte stranden van Sri Lanka.
Lees verder

Rondreis Sri Lanka compleet - 15 dagen


Regio's:
Centraal zuid
Oost
West
Zuid

Prijs vanaf € 1448. (inclusief entree gelden, exclusief € 2,50 calamiteitenfonds)
Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de Nationale Parken in Sri Lanka.
Lees verder