Skip to main content

Archieven: Tours

Tour news and reviews

Rondreis Sri Lanka inclusief het onontdekte noorden van Sri Lanka – 15 dagen

Sri Lanka is een klein eiland, maar kent een enorme variatie aan natuur en cultuur. Van indrukwekkende pagodes, tempels, rotsen en eeuwenoude koningssteden tot kilometerslange zandstranden en het nog niet zo lang geleden opengestelde noorden van Sri Lanka, de verscheidenheid en de contrasten zijn enorm voor zo’n klein land. Tijdens deze reis maak je kennis met al deze facetten.

Lees verder

Rondreis Sri Lanka compleet – 15 dagen

Ga mee op reis langs de meest complete, natuurlijke en culturele rondreis in Sri Lanka. Tijdens deze reis bezoek je het prachtige culturele erfgoed van Sri Lanka en maak je  prachtige tours door het groene binnenland inclusief een jeepsafari door een van de Nationale Parken in Sri Lanka.

Lees verder

Rondreis Sri Lanka cultuur en strand – 8 dagen

Als je bezienswaardigheden en strand met elkaar wilt combineren is deze rondreis een perfecte combinatie. In vier dagen zie je veel hoogtepunten van dit veelzijdige land. Geniet van de groene natuur bij de theeplantages, het centrum van de religie en ga terug in de tijd en ontdek de historische bezienswaardigheden en sluit af op de witte stranden van Sri Lanka.

Lees verder

Rondreis erfgoed van Sri Lanka – 5 dagen

In de Indische oceaan ligt het eiland Sri Lanka met zijn rijke verleden. Oude boeddhistische en hindoeïstische rijken zorgen voor enkele van de meest indrukwekkendste beschavingen van deze regio. Tijdens deze korte rondreis langs het culturele erfgoed van Sri Lanka

Lees verder

Rondreis Sri Lanka cultuur en safari – 8 dagen

Als je niet kunt kiezen en toch veel wilt zien op Sri Lanka, dan is deze achtdaagse reis perfect. Een super combinatie van historie, cultuur en religie, prachtige natuur en wilde dieren en na afloop nog even heerlijk genieten op het geweldige strand van Sri Lanka.

Hoogtepunten rondreis Sri Lanka cultuur & safari

  • Negombo en Galle, monumenten uit de periode van de Nederlandse overheersing in Sri Lanka
  • Kegalle, de kruidentuin van Sri Lanka en Nuwara Eliya, de theeplantages op hoger gelegen delen
  • Wilde dieren en op safari in Yala National Park
  • Tempels in Kandy en Kataragama
  • Culturele dansshow voor de ontspanning in Kandy
  • Botanische tuin en prachtige vergezichten in Peradeniya en Ella Gap
  • Vissermannen op palen
  • Uitrusten op een mooi strand als afsluiting